Aceasta melodie iti va inveseli ziua

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc. / – Ce faci, ai innebunit? / Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? / Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plamanii! / – Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. / In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina. / – Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina?

Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plamanii. / – Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. / Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina. ./ – Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. / Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plamanii. / – Da’ mai lasati-ma cu asta, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca bezmeticii prin padure?

Bonus: Polistul si logica. Un politist se intalneste cu un profesor de logica si,dupa o scurta conversatie despre vreme, politistul il intreaba pe profesor: / -Domnule profesor, ce este logica? / Dupa ce il examineaza din priviri, profesorul ii spune: / -Cel mai bine iti dau un exemplu. Ai acvariu acasa? intreaba profesoru / -Am,raspunde politistul . / -Daca ai acvariu inseamna ca iti plac pestii,logic? / -Logic.

-Daca iti plac pestii,inseamna ca iti place natura. Logic? / -Logic / -Daca iti place natura inseamna ca iti place frumosul. /  Logic? / -Logic. / -Daca iti place frumosul inseamna ca iti plac femeile si ca esti casatorit. ./ Asa este? / -Da, asa este. / -Ai inteles ce este logica?intreaba profesorul. / -Da.  raspunde politistul. / A doua zi la munca,politistul intreaba un coleg: / -Tu stii ce e logica? / -Nu. Ce este? / -Ai acvariu acasa? / -Nu / -Inseamna ca nu esti casatorit!

<
Loading...