A fost lansată maşina care îţi spune dacă eşti obosit sau dacă ai uitat ceva acasă! Vezi aici cum arată şi ce marcă este!

În aceste zile se desfăşoară unul dintre cele mai mari târguri auto din lume. Cei mai mari constructori auto din toată lumea şi-au dat întâlnire la Los Angeles.

Printre mărcile prezente se numără şi BMW, care a dezvăluit conceptul Vision iNews, un SUV electric şi complet autonom. În plus, constructorul plănuieşte să scoată pe piaţă 25 de noi modele de maşini electrice până în 2025.

În planurile de viitor ale constructorilor sunt maşinile inteligente, care să îi alerteze pe şoferi dacă observă semne de oboseală sau de boală şi autoturismul în îndeamnă să oprească. Mai mult decât atât, autoturismul va avea şi funcţia de a-l anunţa pe şofer că şi-a uitat copilul sau animalul de companie în maşină.

Volkswagen a ales Los Angeles pentru a-şi lansa noul concept GT, un coupe complet electric.

“Erau vremuri când maşinile electrice erau plictisitoare şi principalul motiv pentru care îţi cumpărai una era fiindcă voiai să ajuţi planeta. De-a lungul timpului, constructorii şi-au dat seama că şoferilor nu le pasă aşa mult de mediu şi au început să le facă foarte atractive”, explică analistul Micah Muzio.

Târgul de la Los Angeles se va deschide pe 9 decembrie.

Loading...