Budincă cu brânză

Ingrediente:
250 gr. spaghete
500 gr. brânză
10 ouă
un praf de sare
170 gr. unt

Mod de preparare:
Punem pe foc o cratiță cu 2 litri de apă și puțină sare. Când începe să fiarbă adăugăm spaghetele. Avem grijă să nu le fierbem până se inmoaie de tot. Le verificăm și când mai au puțin, le scurgem de apă.
Cât timp fierb spaghetele dăm brânza pe răzătoare. Adăugăm ouăle și amestecăm până la omogenizare
Ungem o tavă de aproximativ 20 x 30 cm cu unt. Restul untului îl taiem cubulețe mici și le punem din loc în loc pe fundul tăvii. Deasupra punem jumătate din pastele fierte și le distribuim pe toată suprafața tăvii. Apoi adăugăm jumătate din compoziția de branză cu ouă.
Apoi restul de spaghete și deasupra restul de brânză cu ouă.
Băgăm tava în cuptorul preîncălzit și lăsăm la copt cam 30 minute sau până când se formează o crustă frumoasă.
Se lasă puțin la răcit, nu se servește fierbinte.

Vă doresc Poftă bună! 

Leave a Comment