close
Rata umpluta

Un adevarat festin culinar de o savoare aparte si un gust de neegalat , asa as pute sa va descriu aceasta reteta. Incercati-o si imi veti da dreptate!

Ingrediente

-1 rata
– 200 g maruntaie , ficar, inima , pipota
-1 conserva ciuperci
-ulei
-1 chifla
-2 oua
– ceapa
-sare si piper

Preparare

Cureti si speli rata dupa care o freci cu sare dar si in interior. Fierbi maruntaiele in apa cu sare. Calesti putin ceapa in ulei.

Dupa ce se racesc maruntaiele le dai prin masina de tocat .Inmoi chifla in apa si o scurgi bine. Adaugi ciupercile scurse si taiate marunt. , ceapa calita , chifla si ouale .

Potrivesti gustul cu sare si piper. Umplii rata cu acest amestec si eventual ii legi cu sfoara de bucatarie picioarele. Incingi cuptorul , torni putina apa intr-o tava si asezi rata in ea.

Lasi la cuptor pana intra furculita usor in carne. Stropesti din cand in cand rata cu sosul din tava.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...
x
Dati-ne un "Like"