close
Chicken pie with potatoes and leeks

Aceasta combinatie dintre legume si carnea de pui va da o aroma si un gust deosebit placintei noastre. Asa ca pentru voi cu mare drag va scriu reteta .

 

Ingrediente

-400 g file de pui
-400 g aluat de foitaj
-2oo g praz
-2 cartofi mai mari
-2 linguri unt
-2 linguri mustar
-300 ml supa de pui
-100 ml smantana
-50 g parmezan ras
-piper macinat
-sare
-putin ulei de masline
-1 ou

 

Preparare

Spalati si taiati carnea de pui marunt. Taiati marunt ceapa si prazul , folosind numai partea alba .

Curatati si taiati cubulete cartofii. Puneti untul intr-o cratita iar cand acesta s-a topit adaugati ceapa si prazul si lasati-le pe fos 10 minute , amestecand des.

Turnati supa de pui si puneti cubuletele de cartofi, lasati sa fiarba inca 10 minte si adaugati carnea de pui , mustarul , putina faina amestecata cu apa, sare si piper dupa gust .

Lasati sa fiarba inca 10 minute dupa care luati vasul de pe foc , adaugati smantana , parmezanul ras si amestecati bine.

Lasati umplutura sa se raceasca . Ungeti cu ulei de masline o tava si asezati in ea o foaie de foietaj.

Asezati umplutura si acoperiti-o cu alta foaie din aluat de foitaj. Intepati foitajul din loc in loc si ungeti-l cu oul batut.

Puneti tava in cuptorul incalzit pentru 45 de minute la foc potrivit pana se rumeneste frumos.

Asa ca spor la treaba si pofta buna!

loading...
x
Dati-ne un "Like"