close
pandispan-cu-prune_Fotor

Prunele au calitati energizante si de stimulare a sistemului muscular si nervos.

 

Ingrediente

-300 g prune
-350 g faina
-300 ml ulei
-300 g zahar
-2 linguri zahar pudra
-6 oua
-1 lingura esenta de vanilie
-1 lingurita bicarbonat
-zeama de lamaie
-sare

 

Mod de preparare

Batem albusurile cu zaharul . Batem galbenusurile cu sare si ulei.

Amestecam cele doua compozitii si adaugam usor faina cernuta apoi bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Va iesi un aluat de consistenta unei smantani groase.

Scoatem samburii din prune dupa ce le-am taiat pe jumatate , le stropim cu esenta de vanilie si le presaram cu zahar pudra.

Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Asezam deasupra prunele si coacem pandispanul 45 de minute la foc potrivit.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

sursa foto

loading...
x
Dati-ne un "Like"