close
Ciorba de potroace de pasare

 

Aceasta ciorba este foarte usor de preparat iar rezultatul final va fi surprinzator de delicios.

 

Ingrediente

-maruntaiele si tacamurile de la o pasare

-zarzavat de supa

-2 linguri orez

-leustean tocat

-1/2  l zeama de varza

-sare

-smantana

 

Mod de preparare

Se curata carnea , se spala cu apa multa si se pune la fiert intr-un litru de apa rece.

Cand da in clocot se spumuieste , se adauga zarzavatul tocat marunt  si putina sare.

Se fierbe totul la foc mic cu vasul acoperit.

Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul fiert separat si zeama de varza data in fiert separat .

Se mai lasa putin pe foc si se parfumeaza cu leustean verde tocat marunt si smantana.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

loading...
x
Dati-ne un "Like"