close
Ciorba de peste

Ce spuneti preparam impreuna o delicioasa ciorba de peste?

Aceasta ciorba este foarte usoara pentru organism iar gustul si mirosul specific pestelui ii dau o aroma deosebita.

Ingrediente

-1 kg peste
-1 ceapa
-1 fir de praz
-1 morcov
-1 telina mica
-1 cartof
-2 lamai
-2 frunze de dafin
-marar
-patrunjel
-boabe de piper
-ulei
-sare

 

Mod de preparare

Curatam , spalam si taiem pestele in bucati potrivite si il stropim cu zeama de lamaie.

Curatam , spalam , tocam legumele .

Intr-o oala punem la calit ceapa, prazul , morcovul si telina.

Cand s-au inmuiat adaugam 2 l de apa si cartoful taiat cubulete.

Potrivim gustul cu sare si piper.

Dupa 30 de minute de fierbere adaugam pestele si frunzele de dafin.

Acoperim oala , o lasam sa fiarba 10 minute pe foc mic .

Dupa trecerea timpului oprim focul si presaram deasupra ciorbei verdeata tocata marunt si zeama de lamaie dupa gust.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

sursa foto

loading...