close
Ciorba a la grec

 

Este una din cele mai delicioase ciorbe care ma duc cu gandul la copilarie asa ca, iata reteta.

 

Ingrediente

-500 g carne de vita

-1 l apa rece

-zarzavat de supa

-2 linguri orez

-1 ou

-1 cana smantana

-1 lamaie

-sare

 

 

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie bucati si se pune la fiert intr-un litru de apa rece.

Se spumueste cand da in fiert , se lasa sa fiarba la foc mic , cu oala acoperita, pana carnea se inmoaie bine.

Atunci se pune zarzavatul  curatat si spalat si se lasa sa fiarba .

Cand zarzavatul a fiert il scoatem intr-un bol ca sa il putem folosi ca garnitura la un fel de mancare.

In supa se pune orezul  fiert separat , se acreste cu zeama de la lamaie , se da in clocot si se potriveste gustul cu sare.

Dregem ciorba cu smantana in care am amestecat oul  si putem sa o servim.

Asa ca, spor la treaba si pofta buna!

sursa foto

loading...
x
Dati-ne un "Like"